Vliegticket IJsland

Lees hier verder over IJsland ->

Vliegen naar IJsland, alles over vliegtickets en vluchten naar IJsland.

Vliegticket IJslandVliegen naar IJsland? Bekijk hier meer informatie!
IJsland mag zich verheugen op een toenemende belangstelling door buitenlandse bezoekers. Bezoekers die graag het culturele aspect van de hoofdstad Reykjavik combineren met de eindeloze natuurschoon. De IJslandse geisers en warmwaterbaden zijn wereldwijd bekend en geven de gasten een ervaring om nooit meer te vergeten. Omdat IJsland een behoorlijk afgelegen eiland is, zullen de bezoekers voornamelijk per vliegtuig arriveren. Bekijk hieronder meer informatie over een vliegticket IJsland. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar IJsland!

Bekijk hier informatie over IJsland reizen en trips >>

Vliegticket IJsland, meer informatie:

Luchthavens op IJsland

IJsland beschikt over drie volwaardige luchthavens. De internationale vluchten landen allemaal op de internationale luchthaven Reykjavik Keflavik. Deze luchthaven bevindt zich op 41 kilometer vanaf de stad Reykjavik. Binnenlandse vluchten vertrekken veelal vanuit de luchthaven Reykjavik Domestic, op slechts 5 kilometer afstand van de stad. De luchthaven van Isafjordur ligt aan de noordoostkust van het eiland.

Vliegticket IJslandWelke luchtvaartmaatschappijen vliegen op IJsland

Vanuit Nederland vertrekken de vluchten allemaal vanaf luchthaven Schiphol. De nationale luchtvaartmaatschappij Icelandair en de IJslandse budgetmaatschappij WOW vliegen rechtstreekse vlucht naar de IJslandse hoofdstad. De laatste maatschappij brengt u al vanaf € 85 voor een enkele reis naar uw bestemming. Natuurlijk zijn de prijzen afhankelijk van de nog beschikbare stoelen en de periode waarin de vlucht zal plaatsvinden. (Vliegticket IJsland informatie)

De Scandinavische maatschappij SAS vliegt naar Reykjavik met een tussenstop in Kopenhagen. Daarnaast zijn er ook gecombineerde vluchten waaronder een vlucht met de KLM of British Airways naar Londen waarna de SAS het tweede gedeelte op zich zal nemen. De rechtstreekse vluchten hebben een vluchtduur rond de 3 uur en 10 minuten. Hou bij een vlucht met een overstap rekening met een tijdsduur van 5.30 tot 8.30 uur. (Vliegticket IJsland informatie)

Europese vluchten naar IJsland

Vanuit diverse Europese steden zijn rechtstreekse vluchten beschikbaar naar IJsland. Het gaat hierbij om:

  • Aer Lingus vanuit Dublin
  • Icelandair vanuit Aberdeen, Helsinki, Oslo, Stockholm, Glasgow en Manchester
  • Air Berlin vanuit Berlijn
  • Vueling Airlines vanuit Barcelona
  • Easyjet vanuit London Gatwick

Bekijk hier de reizen naar IJsland >>

Bekijk hieronder enkele interessante pagina’s voor het reizen naar en door IJsland:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *