Vliegen naar IJsland

Lees hier verder over IJsland vakanties ->

Vliegen naar IJsland? Wat is er allemaal mogelijk en wat is de prijs voor een reis naar IJsland eigenlijk? Kom alles te weten over het vliegen naar IJsland op deze pagina! Veel plezier met het uitzoeken van een fantastische reis.

Vliegen naar IJsland, alles over vliegen naar het prachtige IJsland.

Vliegen naar IJslandIJsland mag zich verheugen op een toenemende belangstelling door buitenlandse bezoekers. Bezoekers die graag het culturele aspect van de hoofdstad Reykjavik combineren met de eindeloze natuurschoon. De IJslandse geisers en warmwaterbaden zijn wereldwijd bekend en geven de gasten een ervaring om nooit meer te vergeten. Omdat IJsland een behoorlijk afgelegen eiland is, zullen de bezoekers voornamelijk per vliegtuig arriveren. Bekijk hieronder meer informatie over de luchthavens, welke luchtvaartmaatschappijen er op IJsland vliegen en de Europese vluchten naar IJsland (Vliegen naar IJsland informatie).

Bekijk hier meer over reizen naar IJsland >>

Vliegen naar IJsland:

Luchthavens op IJsland.

IJsland beschikt over drie volwaardige luchthavens. De internationale vluchten landen allemaal op de internationale luchthaven Reykjavik Keflavik. Deze luchthaven bevindt zich op 41 kilometer vanaf de stad Reykjavik. Binnenlandse vluchten vertrekken veelal vanuit de luchthaven Reykjavik Domestic, op slechts 5 kilometer afstand van de stad. De luchthaven van Isafjordur ligt aan de noordoostkust van het eiland.

Welke luchtvaartmaatschappijen vliegen op IJsland.

Vliegen naar IJslandVanuit Nederland vertrekken de vluchten allemaal vanaf luchthaven Schiphol. De nationale luchtvaartmaatschappij Icelandair en de IJslandse budgetmaatschappij WOW vliegen rechtstreekse vlucht naar de IJslandse hoofdstad. De laatste maatschappij brengt u al vanaf € 85 voor een enkele reis naar uw bestemming. Natuurlijk zijn de prijzen afhankelijk van de nog beschikbare stoelen en de periode waarin de vlucht zal plaatsvinden. De Scandinavische maatschappij SAS vliegt naar Reykjavik met een tussenstop in Kopenhagen. Daarnaast zijn er ook gecombineerde vluchten waaronder een vlucht met de KLM of British Airways naar Londen waarna de SAS het tweede gedeelte op zich zal nemen. De rechtstreekse vluchten hebben een vluchtduur rond de 3 uur en 10 minuten. Hou bij een vlucht met een overstap rekening met een tijdsduur van 5.30 tot 8.30 uur.

Europese vluchten naar IJsland.

Vanuit diverse Europese steden zijn rechtstreekse vluchten beschikbaar naar IJsland. Het gaat hierbij om:

  • Aer Lingus vanuit Dublin
  • Icelandair vanuit Aberdeen, Helsinki, Oslo, Stockholm, Glasgow en Manchester
  • Air Berlin vanuit Berlijn
  • Vueling Airlines vanuit Barcelona
  • Easyjet vanuit London Gatwick

Bekijk hier de mooiste vakanties op IJsland >>

Meer informatie over reizen naar IJsland:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *