Vakantie IJsland boeken

Lees hier verder over de vakanties in IJsland ->

Vakantie IJsland boeken? Ga naar het prachtige IJsland en geniet van de bijzondere omgeving!

Vakantie IJsland boekenVakantie IJsland boeken, alle informatie onder één dak!

Talrijke en oneindige gletsjers, het Noorderlicht, betoverende maanlandschappen, heilzame zwavelbaden en heel wat prachtige fauna: het zijn slechts enkele troeven die IJsland u te bieden heeft. Deze typische IJslandse kenmerken zijn uniek in de wereld. Een reis naar dit prachtige land wordt dan ook ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring! Bekijk hieronder meer over een vakantie op IJsland (Vakantie IJsland boeken).

Bekijk hier alles over IJsland reizen en het boeken van een vakantie >>

Vakantie IJsland boeken:

  • Op verkenning in IJsland
    IJsland heeft u heel wat te bieden. Er is niet alleen veel moois te zien, neen, er is ook heel wat te doen. U hebt er namelijk de keuze uit heel wat verschillende excursies om van uw vakantie een onvergetelijke tijd te maken. Zo kunt u er een 4×4 Super Jeep en sneeuwscooter tocht maken als u houdt van wat actie en wat avontuur. Met de Super Jeep passeer je langs unieke plekken zoals de wereldberoemde warmwaterbronen, het Thingvellir Nationaal Park en de Gullfoss waterval. De route loopt buiten de betreden paden en garandeert zo een intense ervaring Vakantie IJsland boekenvan IJslands prachtige en unieke natuur. Samen met een spectaculaire sneeuwscooter tocht zal u IJsland ontdekken op een spannende en sensationele manier! Ook een walvissafari behoort tot de mogelijkheden.

U kunt ook op verkenning gaan in Reykjavík. Een gids loodst u mee doorheen de geschiedenis en het wel en wee van de inwoners van IJsland. IJsland staat bekend om haar oneindige gletsjers, ijstunnels en ijsgrotten en deze kan u ook gaan verkennen. Er worden verschillende gletsjerwandelingen georganiseerd. U kunt er ook de gletsjermeren ontdekken door middel van een boottocht. Voor de natuurliefhebbers zijn er ook activiteiten zoals het spotten van papegaaiduikers en paardrijden.

  • Een vakantie naar IJsland boeken IJsland heeft heel wat te bieden: actie, spanning, natuur, enz. Een rondreis is dan ook de ideale manier om dit unieke land te gaan verkennen. U komt er in aanraking met alles wat IJsland u te bieden heeft en dat op een goed georganiseerde manier. Zo kunt u er zeker van zijn dat dit een onvergetelijke reis wordt! Wanneer u een mooie reis naar IJsland wilt boeken, dan kunt u op onderstaande blauwe link klikken.

Bekijk hier de reizen naar IJsland >>

Meer te weten komen over het reizen door IJsland? Bekijk dan hieronder enkele interessante pagina’s:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *