Rondreizen IJsland

Lees hier verder over de rondreizen door IJsland ->

Een verrassende rondreis door uniek IJsland!

Rondreizen IJslandIn het uiterste noordwesten van Europa, ver van het vasteland, ligt een fascinerend eiland. IJsland leent zicht uitstekend voor een dynamische en gevarieerde rondreis. Het prachtige sneeuwlandschap wordt afgewisseld met actieve vulkanen en zorgt voor een unieke en woeste omgeving. Uitstekend geschikt voor de echte avonturiers. Door het IJsland ver ligt van het reguliere Europese leven, heeft het een eigen cultuur ontwikkelt. Deze eeuwenoude cultuur is gestoeld op gezelligheid en talrijke tradities. Een rondreis over IJsland is een unieke ervaring die op alle vlakken nog lang in het geheugen gegrift zal blijven. Hieronder komt u meer te weten over het rondreizen door IJsland en heeft u de mogelijkheid om een mooie reis te boeken door bij een reisspecialist het actuele reisaanbod te bekijken (Rondreizen IJsland informatie en tips op deze website).

Bekijk hier de IJsland rondreizen en bijzondere vakanties >>

Rondreizen IJsland:

Vele spectaculaire bezienswaardigheden

Rondreizen IJslandHet eiland IJsland is slechts dunbevolkt, maar herbergt vele natuurschatten. Daarnaast is het een absolute must om de bruisende hoofdstad Reykjavik te bezoeken. Leer meer over de prachtige cultuur van de bijzonder gastvrije mensen en in één van de vele musea die de hoofdstad rijk is. Geniet van de gezellige straatje en authentieke huisjes die karakteristiek zijn voor IJsland (Rondreizen IJsland tip). Buien de hoofdstad zult u absoluut een bezoek moeten brengen aan de volgende bezienswaardigheden:

  • De machtige rotsformaties van Dimmuborgir
  • De woeste watervallen van Gulffoss
  • Het nationale park van Skaftafell
  • De beroemde Geysir in Zuid-IJsland

Het land van vulkanen en geisers

Het unieke karakter van IJsland wordt bepaald door de vulkanische activiteit op het eiland. Dit heeft ook aan de oorsprong gelegen van het ontstaan van het eiland. Nog steeds zijn de vulkanen actief en zijn er nog tal van geisers op het eiland die op spectaculaire wijze herinneren aan de kracht van de natuur. Trek door het woeste landschap en geniet van het unieke karakter van het eiland. Nergens vindt u een plek die vergelijkbaar is met dit eiland. Val van de ene verbazing in de andere en leer een bevolking kennen die u met open armen zal ontvangen. IJsland is de uitstekende bestemming voor een enerverende rondreis. Zeker wanneer u het Noorderlicht eens wilt gaan bewonderen!

Tip:

Meer te weten komen over een rondreis door IJsland? Ga dan naar: www.rondreisijsland.com. Veel plezier met het boeken van een geweldige reis.

Bekijk hier de mooiste IJsland rondreizen >>

Meer informatie over IJsland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *