Reis IJsland

Lees hier verder over de IJsland reizen ->

Tips voor een reis in IJsland.

Reis IJslandIJsland is een ontzettend bijzonder land om te ontdekken: zowel in de zomer- als in de wintermaanden. In de zomer is IJsland groen en vruchtbaar terwijl het land in de winter grotendeels bedekt is met ijs en sneeuw. Iedere natuurliefhebber zal zich thuis voelen op deze speciale vakantiebestemming. Men kan er verschillende excursies en activiteiten boeken om het land echt goed te leren kennen. Lees hier een aantal handige bruikbare tips voor een geslaagde reis in IJsland. Bekijk in dit artikel meer over een reis IJsland, leuke tips voor het maken van een bijzondere reis door IJsland.

Bekijk hier meer over een IJsland reis >>

Reis IJsland:

Bekijk hier allereerst meer informatie over het Noorderlicht, wat er allemaal mogelijk is qua excursies en enkele andere leuke weetjes.

  • Reis IJslandWilt u er zeker van zijn dat u het Noorderlicht kunt spotten? Kom dan in de maanden tussen oktober en april. In de zomermaanden is het licht amper te spotten, omdat de zon dan bijna niet onder gaat.
  • De weersomstandigheden kunnen erg verschillend en enorm veranderlijk zijn. Zorg er dus voor dat u altijd kleding bij u heeft voor diverse omstandigheden.
  • Juni en augustus zijn de drukte maanden op IJsland. In deze maanden is het handig om slaapplekken van tevoren te boeken, zodat u zeker weet dat u ergens kunt overnachten.
  • IJsland is het perfecte land om een huurauto te huren: de wegen zijn gemakkelijk en goed onderhouden. Op deze manier kunt u veel van het land op eigen houtje ontdekken.
  • Wist u dat IJslanders gek zijn op zwemmen? In ieder dorp is minimaal één zwembad te vinden. Neem dus absoluut uw badkleding mee!
  • Van oktober tot april kan het veel sneeuwen in IJsland. Veel kleine wegen zijn hierdoor niet te bereiken met een kleine huurauto. Houd daar rekening mee met het huren van een auto in deze maanden.
  • Probeer tijdens een verblijf in IJsland de delicatesse van het land eens: rotte haai. Dit hapje kunt u op verschillende plekken in het hele land proberen. Andere lekkernijen van IJsland zijn onder andere drop met chocolade en Skyr, dikke maar magere kwark.

Bekijk hier alles over reizen naar IJsland en aanbiedingen >>

Meer te weten komen over een rondreis door IJsland? Ga dan naar: www.rondreisijsland.com. Veel plezier met het boeken van een geweldige reis.

Meer informatie over IJsland reizen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *