IJsland reizen

Lees hier verder over de reizen naar IJsland ->

IJsland reizen, boek een unieke reis naar IJsland!

IJsland reizenVrijwel geen één land is zo uniek, indrukwekkend en bijzonder als IJsland. Grote ongerepte landschappen die allemaal veel van elkaar kunnen verschillen. IJsland laat reizigers vulkanen, kraterrijen, gletsjers, watervallen, vogelkliffen en modderpotjes zien. Een vakantie naar IJsland is het hele jaar door een unieke belevenis voor iedereen. Bekijk hieronder meer informatie over IJsland reizen.

Bekijk hier de bijzondere reizen door IJsland >>

IJsland reizen:

  • IJsland in de zomer

IJsland verschilt in de zomer sterk van de winter. In de zomer is het lang licht en dan heft u volop de mogelijkheid om het onbewoonde binnenland door te trekken. In dit binnenland vindt u uitgestrekte woestijnen, maar ook gletsjers, rivieren en lavavelden. De wegen zijn ‘s zomers allemaal heel goed begaanbaar waardoor het binnenland dan toegankelijk is voor bezoekers en toeristen. Een kenmerk van IJsland in de zomer is de midzomernachtzon. Vanaf juni tot en met augustus gaat de zon vrijwel niet onder. Hierdoor kunnen vakantiegangers extra lang genieten. Tot zeer laat kunnen er wandelingen worden gemaakt.

  • IJsland reizenIJsland in de winter

Doordat het in de winter op heel veel plaatsen in IJsland heel lang donker is, kan er in de winter niet hetzelfde worden gedaan als in de zomer. Toch zijn winterreizen naar IJsland ook heel populair. In de winter ziet het land er namelijk ook spectaculair uit. Bevroren watervallen en besneeuwde landschappen zijn dan geen zeldzaamheid. In de winter bestaat er een kans dat u het Noorderlicht op IJsland kunt bewonderen.

  • Verschillende reizen

Wanneer u graag op reis wilt naar IJsland heeft u verschillende opties. U kunt er voor kiezen om zelf uw reis te regelen en om zelf een plan te trekken. Zo kunt u zelf bepalen waar u graag heen wilt en hoe u de vakantietijd inplant. Een andere optie is het deelnemen aan een georganiseerde reis of een groepsreis. Het voordeel van deze optie is dat alles voor u wordt geregeld, van de vliegtickets tot de slaap- en eetgelegenheden. U wordt tijdens een reis meegenomen langs alle bijzondere plaatsen. Zo weet u zeker dat u niets mist van het prachtige land!

Wilt u meer te weten komen over het maken van een fantastische reis door IJsland dan kunt u hieronder op één van de links klikken. Heel veel plezier met het uitzoeken van een mooie reis naar IJsland.

Bekijk hier meer over IJsland rondreizen en vakanties >>

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *